perjantai 15. helmikuuta 2008

Sarjakuva-analyysiAnalyysini yhdestä suosikeistani, Charlie Christensenin Aarne Ankka -sarjakuvasta. Sanottavaa oli paljon, teksti on pääosassa ja kuvat pitkälti koristeina, vaikka toki etenkin keskivälin kuvilla on tarkoituksensa. Jäljentämistä piti harjoitella, kaikki kuvat Aarnesta ovat suoraan albumeista – tosin lyhtypylvään kanssa kuvatulla Aarnella on kädessään pullo, jota originaalissa ei ollut. Lisäsin sen hälventääkseni epävarmuuttani siitä, että Aarnen henkinen ja ruumiillinen tila ruudusta välittyy.

Sarjakuva- analyysi

Syväluotaava sarjakuva-analyysi Spawnista. Välineinä käytetty lyijykynää ja tussia.

tiistai 12. helmikuuta 2008

random jutut

Nii-in. Mie olen. Miksi?

sarjakuva-analyysi

Olin laiska ja otin törkeästi Blacksad:stä random kuvia tähän...Joskus ei vain tuu inspistä ja sit se menee siihen, et pitää paniikissa sutata jotain. Lupaan, etten tee näin enää toiste. Muka.

maanantai 11. helmikuuta 2008

Sarjakuva- analyysi


Piti tehdä mieluisasta sarjakuvasta analyysi, sarjakuvan keinoin. Lassi ja Leevi analyysini. Tekstaaminen tekstausterillä ei oikein onnistunut, muste alkoi leviämään. Juttujen lisääminen tänne blogiin tuottaa suuria hankaluuksia.....hermoja raastavaa puuhaa. Sen takia haluaisin elää vielä vaikka kivikaudella!!!

sarjakuva-analyysi

On siinä sitä analyysia.

Sarjakuva-analyysiAnalyysin kohteena on Frank Millerin 300. Sarjakuva puhukoon puolestaan...