perjantai 20. maaliskuuta 2009

Näyttelyjuliste


Ehdotukseni julisteeksi. Itselläni ei ollut mitään ideoita julisteeksi ja Ilkka ei antanut mitään ehdotuksia, joten uhkasin että piirrän hänet. "Piirrä vaan, siitä tulee hieno", sanoi Ilkka.
Sitä saa mitä tilaa!
Siitä ei tule julistetta, mutta nyt se seisoo luokkamme seinässä vahtien meitä että piirtäisimme ahkerasti.
Tuo korva on aika hämy...

Näyttelyn suunnittelu


Sain eilen idean komean näyttelyyn. Inspiraation sain Lelu-Tapulista hankitusta pelottavasta naamiosta. Varsinaisen työn teen sitten conte-liiduilla.
Noelle lisäsi yhden sarven. Minusta se on oikein sopiva. Se jää.

torstai 19. maaliskuuta 2009

Suomi-Filmi


Tehtiin sarjakuvaa "wanhalla suomalaisella tyylillä". Innostuin vähän sotkemaan ja tekstistä tuli aika epäluettavaa. Pitäisi varmaan tehdä tekstit normaalilla tussilla pensselin sijaan. Noelle ja äiti auttoivat kääntämään lauseet pölkky-kielelle. Kiitos teille!


Tekstit teille jotka ette saa selvää:

Ismo lienee allapäitsin.
Tohtori määrää tujut tropit.
Ismo katsoo apeana akkunasta.

tiistai 17. maaliskuuta 2009

Pallopäät


Treenattiin hahmojen piirtämistä palikoiden ja sylintereiden avulla.. ja tietenkin pallojen avulla. Tässä parit pallopäät miehestä ja naisesta eri ilmeillä.
Tässä pitäisi vielä näkyä kaikki apuviivat mitä lyijykynällä on tehty, mutta ne on tainnu kadota skannatessa.. well well..

Väriympyrä


Tämmöisetkin me tehtiin. Meni kait siihen sen verran paljon aikaa ja vaivaa että pistän tämänkin tänne. En nyt tiiä kuinka välttämätöntä se on... mutta ei kait se väärinkään ole haha

Näyttelyjuliste


Kaikkien piti siis tehdä näyttelyä varten mainosjuliste ehdotus. Tämä hassu alien oli minun julisteen taustalla. Loppujen lopuksi tämä kait oli ihan liian naurettava kuva edes tehtäväksi.. :( Joten antaapa olla. Laitan nyt tämän alkuperäisen maalauksen tänne kuitenkin. Siis ilman julisteen tekstejä. Minusta kuva on hauska.. Muiden mielestä naurettava :D

Sarjakuva Maalaus -luonnoksia


Tässä pari väriluonnosta sarjakuvaruudun maalaamista varten.

Itse maalaus on kyllä jo valmis, mutta kuva siitä on kadonnut jonnekkin. Kaitpa se opettajalta löytyy.. pitänee kysäistä. Lopulliseen maalaukseen valitsin violetin värimaailman.