lauantai 2. helmikuuta 2008

SanomalehtisarjakuvakurssiTässä yksi kolmesta vaaditusta stripistä. Omakohtainen kokemus, jostain syystä en aina pääse kertomaan itse juttua loppuun ;)

perjantai 1. helmikuuta 2008

Sanomalehtisarjakuvakurssi

Tarina miehestä ja talosta.

Sanomalehtisarjakuvakurssi


Kalervo on toisinajattelija.

torstai 31. tammikuuta 2008

Sanomalehtisarjakuvakurssi
Kolme strippiä piti työstää viikossa. Tämä tässä on henk.koht. suosikkini, joskaan tämä ei lehteen päätynytkään. Eipä siinä muuta.

sanomalehtisarjakuvakurssi

Tiukkaakin tiukemman viikkotehtävän aiheena oli väsätä 3 sanomalehtistrippiä, tässä niistä yksi. Jälki on mitä on, mutta joo... Strippiin käytin sivellintä, lyijykynää sekä tussia.

keskiviikko 30. tammikuuta 2008

sanomalehtisarjakuvaÄlkää kokeilko tätä kotona.

tiistai 29. tammikuuta 2008

Sanomalehtisarjakuvakurssi//Joten, tässä tämä onnistunein strippi, jonka Illka-ope tänne sitten tunki. Hmph. 
Tehty kokonaan siveltimellä, hauska noita karvakohtia ja muita yksityiskohtia oli vedellä.
Tämä tosiaan oli improharjoituksen tulos, jossa piti vierustoverista tehdä sarjishahmo ja lyhyt strippi. Tätä ideaa pitää kuulema jalostaa eteenpäin, ja niinhän minä meinaankin.

Sanomalehtisarjakuvakurssi

Tussilla tuhraten piti tosiaan kolme strippiä yrittää luoda. Ei hyvin mennyt, itku kurkussa tuli kaksi oma-aloitteisesti, yksi ja paras tuli vahingossa harjoituksia tehden (joka menee ylioppilas lehteen ensimmäisessä satsissa). Viivavarjostusta harjoittelin ja kirosin.

Sanomalehtisarjakuvakurssi3 sarjakuvastrippiä piti tehdä ja ideoita ei ole! Jotain kuitenkin piti olla paperilla, niinpä tässä yksi esimerkki.

Sanomalehtisarjakuvakurssi


Strippejä on vaikea keksiä, mutta kun taas kerran ruokakaupassa asioidessani puhelin soi syvällä taskussa ja vastaaminen siihen osoittautui kaikkea muuta kuin vaivan arvoiseksi, pälkähti siitä päähäni ajatus. Toteutin tämän lyijykynällä ja siveltimellä sekä juoksevalla tussilla, haluten jäljestä yksinkertaista. Tekstin kirjoittamiseen kokeilin tekstausteriä.

maanantai 28. tammikuuta 2008

Sanomalehtisarjakuvakurssi


Tehtävänä oli kaikilla tehdä 3 sarjakuvastrippiä ja niistä 2 pääsisi Lapin ylioppilas -lehteen. Ylhäällä näette minun luomukseni, joka kuvailee synkeän inhorealistisesti, kuinka rankkaa on olla pinballpallo.