tiistai 19. helmikuuta 2008

piirustus ja maalaus


Asetelmat eivät oikein kiinnosta... joku asennevika? Ensimmäinen virhe heti alkuun oli se kun ei malttanut mitata suhteita kohdalleen ja sen jälkeen kaikki menikin alamäkeen. Hiili tuntui tosi vieraalta, vaikka ei todellakaan ollut ensimmäinen hiilipiirros. Mitä tästä opin on se, että pitkäjännitteisyys on hieno asia...maltti on valttia...ja sitä rataa. Sitä ominaisuutta pyrin itsessäni kehittämään ja seuraava asetelmani varmaankin onnistuu!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Myyttinen kuvaus siitä, kuinka tunteeton kulho on ahistanut viattoman kupin kohti kielekettä. Vaihtoehtoina on kulhon kita tai jyrkkä pudotus kohti lattiaa. Ah, niin julmaa!
Joo, ja kuvaki o hyvä. Vähä on suhteet joissain kohin millin vinossa, mutta saat anteeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Pikkasen on joo vähän vinksahtanu esineet, mut toi epätoivoisen oloinen muki kyl pelastaa koko homman! Mukavasti oot osannu yhistää tasasen varjostuksen ja pintamateriaalin tossa ilmoitustaulussa.

Anonyymi kirjoitti...

Elikkä yhdyn edellisiin, kuva rulaa, vaikka suhteet meneekin omia teitään.

Vaasissa olevat valoheijastukset minusta näyttävät enemmän kuvioilta, jännää.
..
Tuo kuppi on tosiaan ahdistuneen näköinen O_O

Anonyymi kirjoitti...

Eihän tästä enää voi mitään kehitellä kun tuo mainittu myyttinen tapahtuma varastaa kaiken huomion. Suosikkejani tässä kuvassa ovat kaapin kahvat. Niissä on hyvää, kolmiulotteista, kuumaa toimintaa.